Ilmoittautuminen

Verkkosivujen lisäksi voit ilmoittautua kursseille tästä linkistä: https://opistopalvelut.fi/tsl/
tai puhelimitse: 044 065 6178, vastaamme puhelimeen arkisin klo 10-12 & klo 13-15.
Jos et tavoita henkilökuntaa puhelimitse, voit jättää viestin vastaajaan, soitamme sinulle takaisin.

Ilmoittauduttuasi kurssille lähetämme laskun sähköpostiisi kun kurssin toteutuminen on varmistunut. Tarkemmat tiedot maksamisesta ja kurssin mahdollisesta peruutuksesta alempana.

Kurssit järjestetään osoitteissa:

TSL Helsinki, Säästöpankinranta 6 C, 2. krs, 00530 Helsinki
Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki
Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki
IDEALfit, Sörnäisten rantatie 2, Hakaniementori, 00530 Helsinki
Studio Shamsina, Hämeentie 105 C, 00550 Helsinki (sisäpihalla)

Tarkistathan kurssipaikan saamastasi ilmoittautumisvahvistuksesta!

Suurimmalle osasta kursseista ei tarvitse tuoda välineitä, vaan kaikki tarvittava löytyy kurssipaikalta. Nyrkkisääntönä on, että joogakursseilla on hyvä olla oma matto ja liikuntakursseilla rennot ja mukavat vaatteet. Joogamattoja on myös lainattavissa kurssipaikoilta.

Tietotekniikkakursseilla kurssilaiset käyttävät omia koneitaan.

Lähes kaikki opintojärjestön käyttämät tilat ovat esteettömiä pyörätuolilla liikuttaessa. Toimistomme palvelee kaikissa erikoistapauksissa.

Syksyn kurssikausi alkaa elokuussa ja päättyy joulukuussa. Kevään kurssikausi puolestaan alkaa tammikuussa ja loppuu kesäkuussa. Järjestämme myös joitakin kesäkursseja. Kunkin kurssin tarkka ajankohta ilmenee kyseisen kurssin esittelystä.

Liikunta- ja tanssikurssit

Opintojärjestön liikuntakursseja järjestetään eri toimipaikoissa: Hakaniemen toimipisteessämme, Joogakoulu Shantissa Töölössä, Studio Shamsinassa Hermannissa sekä Idealfit-liikuntakeskuksessa Hakaniemessä.

Pukeutumistilat löytyvät sekä miehille että naisille muilla kurssipaikoilla paitsi Säästöpankinrannassa (yksi pukeutumistila sekä wc-tiloja). Idealfitissä ja Studio Shamisinassa on lukittavat kaapit (Idealfitssä vaaditaan oma lukko). Huom! Vain Idealfitissä on suihkutilat.

Kielikurssit

Kielikursseilla käytettävät oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Kirja on hyvä olla mukana jo ensimmäisellä kurssikerralla.

Taide- ja käsityökurssit

Tarvikkeet eivät pääsääntöisesti sisälly kurssin hintaan. Oppilaat saavat ennen kurssia tietoa materiaaleista, joita kurssilla tarvitaan. Opettajan hankkimat materiaalit maksetaan suoraan opettajalle kurssin alussa. Taidemaalariliiton tarvikevälitys (Erottajankatu 9 b), myöntää 10 % alennuksen TSL Helsingin taidekursseille osallistuville. Mainitse kenen opettajan kurssille osallistut.

Suoritetusta kurssista saa todistuksen viiden euron maksua vastaan. Todistukset tilataan osoitteesta [email protected] [email protected]

Maksaminen ja peruutus

Kurssimaksun suuruus ilmenee kyseisen kurssin esittelystä.
Ilmoittautuneille lähetetään lasku sähköpostilla tai postitse kun kurssin toteutuminen on varmstunut. Maksa kurssimaksu vasta sitten, kun olet saanut varmistuksen sen toteutumisesta. Jos kurssin kohdalla kurssimaksu on pareittain, vain toinen parista ilmoittautuu, ja hänelle lähetetään lasku.

Maksuvälineinä käyvät Smartum liikunta- ja kulttuurisaldo ja -setelit, Edenred mobiilietu sekä liikunta- ja kulttuuriseteli (Virikeseteli), Eazybreak -mobiilimaksu sekä ePassi. Valitse maksun saajaksi Työväen Sivistysliiton Helsingin opintojärjestö ry: ”TSL Helsinki -liikunta” tai ”TSL Helsinki -kulttuuri”.
Sovelluksella tehty maksu ei kohdistu kurssillesi automaattisesti, joten lähetä meille viesti tai kuvakaappaus maksuvahvistuksesta sähköpostiin [email protected].

TSL Helsinki myöntää HOK-Elannon asiakasomistajille alennuksen kurssimaksuista S-Etukortilla. Alennettu hinta näkyy aina kurssitiedoissa. Kurssimaksut eivät kerrytä bonusta. Ilmoittauduttaessa on mainittava HOK-Elannon jäsennumero.

Kurssi-ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Ilmoita mahdollisesta peruutuksesta viipymättä, jotta kurssipaikka vapautuu käyttöön.
Peruutuksen voi tehdä kuluitta vähintään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruutuksen tekee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Peruutus tulee tehdä kirjallisena, joko sähköpostitse [email protected] tai linkistä, joka löytyy ilmoittautuessasi saamastasi vahvistusviestistä (jos ilmoittauduit kurssille verkossa). Jos kurssille jättää tulematta ilman peruutusta, peritään maksu kokonaan. Maksettua kurssimaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Huom! Kurssimaksua ei hyvitetä etäopetukseen siirtymisen johdosta, mikäli viranomaisohjeistukset suosittavat lähiopetuksen keskeyttämistä.

Lisätietoa kursseihin liittyen saat puhelimitse 044 065 6178 tai sähköpostitse [email protected]