Yinjooga & unentaidot workshop

la 29.1.klo 9.30–12
Säästöpankinranta 6 C, 2. krs, Hakaniemi

Opettaja: Jasmin Koistinen

Hinta: 36 e, S-Etukortilla 30 e

 

Yinjooga & unentaidot workshop
(1 x 3,33 ot)

 

 

 

Tarkastelemme ja opimme unihäiriöihin liittyviä unitaitoja: tilapäisten unihäiriöiden ensisijainen hoito on lääkkeetön. Teemme lempeitä yin-joogan fyysisiä asentoja, hengitysharjoituksia ja muita kehomielen rauhoittumisharjoituksia. Edukatiivisessa osuudessa  tarkastelemme kognitiivis-behavioraalisia unitaitoja ja opimme omatoimista unenhuoltoa. 

 

 

Jasmin Koistinen

Olen helsinkiläinen jooga-, meditaatio-, ja mindfulnessopettaja. Minulla on yritys nimeltään Yasmin Yoga ja olen kokopäiväinen hyvinvoinnin tekijä. Minulla on asiakkaina yrityksiä, joiden työhyvinvointi on osittain uskottu huomaani, eli käyn ohjaamassa harjoituksia yrityksissä ja heidän tapahtumissa, seminaareissa ja työhyvinvoinnin tilaisuuksissa. TSL-Helsingissä olen opettanut useita vuosia yinjoogaa, mindfulnessia ja terapeuttista joogaa.  

Tällä hetkellä opiskelen psykoterapeutiksi (kognitiivinen psykoterapia) ja joogaterapeutiksi. Yasmin Yogan joogasalilla otan vastaan myös yksityisoppilaita.  

Olen joogaopettaja, jolla on terapeuttinen lähestyminen aiheeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrin tunneillani erilaisten psykofyysisten harjoitusten avulla oppilaitani tutustumaan mielen toimintaan. 

Tuntini ovat TSL-Helsingissä fyysisesti lempeitä, yksinkertaisia ja hoitavia. Autan kaikkia oppilaitani löytämään juuri heille soveltuvan tavan harjoitella, siten kaikki voivat harrastaa joogaa & mielenhallintaa! Opetan myös hengitysharjoituksia. 

Sinun ei taritse ”osata” yhtään mitään osallistuaksesi tunneille. Olet lämpimästi tervetullut harjoittelemaan! Nähdään matolla ☺

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.