Mindscape Yoga - joogaa ja musiikkia

pe 12.4. klo 18–20, Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Hakaniemi

Jasmin Koistinen & Tapani Rinne

Hinta: 40 e, S-Etukortilla 34 e

Mindscape Yoga –
joogaa ja musiikkia

 

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan perjantaina 27.4. kello 18-20 TSL-Helsinkiin tapahtumasta, jossa yhdistyvät jooga sekä livemusiikki!

Mindscape Yoga – joogaa & musiikkia

Mieltä lepuuttavaa joogaa & saksofonin soundi- ja pulssijatkumoa.
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan perjantaina 12.4. kello 18-20. TSL-Helsinkiin tapahtumasta, jossa yhdistyvät jooga sekä livemusiikki!

Teemme elimistöä ja mieltä rauhoittavaa sekä syvästi rentouttavaa yinjoogaa, jonka aikana kuullaan Tapani Rinteen saksofonin meditatiivisesti soivaa äänimaailmaa. Pysähdymme jooga-asentoihin vastaanottamaan ja kokemaan äänien värähtelyä kehossamme. Viivymme lempeissä asennoissa useita minuutteja. Asentoja voi tarvittaessa tukea joogan apuvälineillä.  Harjoitus soveltuu myös joogan aloittelijoille!

Yinjooga:
Edetään rauhallisesti asennosta toiseen ja rentoutetaan lihaksia käyttäen hyväksi erilaisia apuvälineitä kuten bolstereita ja joogapalikoita.  Pitkä asennossa oloaika mahdollistaa sidekudosten reagoimisen paineelle ja lisää nivelten sekä sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Harjoitus keskittyy syvästi kehomme kireyksistä ja mielemme liikkeistä irti päästämiseen sekä ajatustemme rauhoittamiseen.

Mies & puhallinsoitin – Tapani Rinne!
Tapani Rinteen musiikki on meditatiivista ja erityislaatuista. Kappaleista avautuu uskomattomia visuaalisia maailmoja ja minimalistista herkkyyttä. Erilaisten äänten yhteen kurovana voimana toimii Rinteen saksofonin lämmin, väreilevä ja rauhoittava soundi.

Tapahtumassa Rinteen emotionaalinen musiikki hengittää orgaanisesti joogan tahdissa ja saamme kokea joogan ja musiikin vaikutuksia!

Rinne on ollut muusikko koko ikänsä. Kokoonpanoina ovat olleet muun muassa
RinneRadio, SlowHill sekä Wimme & Rinne.

Rinteen musiikki pakenee määrittelyjä. Sitä on kuvattu muun muassa ambientiksi.
Tapani Rinteen musiikkiprojekteista löytyy tietoa sivuilta
www.tapanirinne.com ja www.rinneradio.com.

Illan joogaopettaja on Jasmin Koistinen/Yasmin Yoga, lisätietoa www.yasminyoga.fi

 

 

ILMOITTAUDU

Kurssille ilmoittautuminen.

MUUT KURSSIT

Täältä löydät koko kurssitarjonnan.