Yinjooga kesäkurssi (hybridikurssi)

ke 11.5.-8.6. klo 17.30–19
Säästöpankinranta 6 C, 2. krs, Hakaniemi

Opettaja: Jasmin Koistinen

Hinta: 108 e, S-Etukortilla 90 e

 

Yinjooga kesäkurssi
(5 x 2 ot)

 

 

 

 

Etenemme kesän yinjooga-kurssilla rauhallisesti asennosta toiseen joko selinmakuulla, istuen tai päinmakuulla. Jokaisessa asennossa viivymme useita minuutteja. Pyrimme pitämään lihakset rentoina käyttäen hyväksi erilaisia apuvälineitä kuten tyynyjä, palikoita, joogavöitä tai seinää. Pitkä aika mahdollistaa sidekudosten reagoimisen paineelle ja lisää nivelten sekä sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. <br>
Yinjoogan syvästi kehoa avaava ja rentouttava vaikutus tukee fyysisiä ja dynaamisia liikuntaharjoituksia sekä auttaa kehoamme palautumaan niistä. Voit säädellä harjoituksen juuri omalle kehollesi sopivaksi. Syvennämme harjoitusta keskittymällä hengityksen tarkkailuun sekä teemme hengitysharjoituksia.

 

 

 

Jasmin Koistinen

Olen helsinkiläinen jooga-, meditaatio-, ja mindfulnessopettaja. Minulla on yritys nimeltään Yasmin Yoga ja olen kokopäiväinen hyvinvoinnin tekijä. Minulla on asiakkaina yrityksiä, joiden työhyvinvointi on osittain uskottu huomaani, eli käyn ohjaamassa harjoituksia yrityksissä ja heidän tapahtumissa, seminaareissa ja työhyvinvoinnin tilaisuuksissa. TSL-Helsingissä olen opettanut useita vuosia yinjoogaa, mindfulnessia ja terapeuttista joogaa.  

Tällä hetkellä opiskelen psykoterapeutiksi (kognitiivinen psykoterapia) ja joogaterapeutiksi. Yasmin Yogan joogasalilla otan vastaan myös yksityisoppilaita.  

Olen joogaopettaja, jolla on terapeuttinen lähestyminen aiheeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrin tunneillani erilaisten psykofyysisten harjoitusten avulla oppilaitani tutustumaan mielen toimintaan. 

Tuntini ovat TSL-Helsingissä fyysisesti lempeitä, yksinkertaisia ja hoitavia. Autan kaikkia oppilaitani löytämään juuri heille soveltuvan tavan harjoitella, siten kaikki voivat harrastaa joogaa & mielenhallintaa! Opetan myös hengitysharjoituksia. 

Sinun ei taritse ”osata” yhtään mitään osallistuaksesi tunneille. Olet lämpimästi tervetullut harjoittelemaan! Nähdään matolla ☺

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.