Valokuvauskurssi Lapin Kiilopäällä

la-ti 18.9.–21.9.


Opettaja: Timo Junttila

Hinta: 192 e, S-Etukortilla 160 e
 (ei sisällä matkoja ja majoitusta)

Valokuvaus-kurssi Lapin Kiilopäällä

Outdoor-kuvausta Kiilopään syysmaisemissa

Ammattikuvaaja Timo Junttilan kurssilla perehdytään ulkokuvauksen haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Syyspäivän olosuhteet Lapissa voivat olla yhtälailla kauniit kuin karut, mutta kummassakin tapauksessa voidaan ottaa hyviä kuvia.

Valokuvaustehtävien kautta perehdytään erilaisiin kuvaustilanteisiin. Kuvaamme maisemia sekä tilanteita, kuten maastopyöräilyä, vaellusta tai ihmisiä erilaisissa olosuhteissa. Pidämme Kiilopäätä tukikohtana ja liikumme tuntureilla tai metsissä. Autiotuvat ja tulipaikat toimivat tukipaikkoina ulkoilun aikana. Kuvaustehtäviin tulee perehdytykset ja yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan.

Kuvaamme omilla kameroilla ja voimme tehdä valituille kuville säädöt omilla läppäreillä tai jättää tämän vaiheen myöhemmäksi. Liikumme osittain ryhmänä maastossa, mutta voit kuvata myös itsenäisesti. 

Kurssille osallistuminen ei vaadi ammattitason kamerakalustoa eikä vaelluskokemusta. Päiväretket suunnitellaan yhdessä osallistujien kunto huomioiden. Säänmukainen ulkoiluvarustus tulee olla mukana. 

Kiilopäällä on mahdollista vuokrata maastopyöriä ja muuta retkeilyvälinettä sekä varata savusaunavuoroja.

Majoitusta voit kysyä mm. hotelli Niilanpäästä, jossa osa kurssilaisista majoittuu.

Matkat omatoimisesti. Perille pääsee julkisilla kulkuneuvoilla lentäen Ivalon tai Rovaniemen kautta, sekä esim. yöjunalla.
Kurssi on jo varmistunut, ehdit vielä ilmoittautua 16.9. mennessä.

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.