Syvävenyttely B

to 7.5.–18.6. klo 19.30–20.45
Etäopetus

Opettaja: Heini Harjaluoma

90 e, S-Etukortilla 108 e

Syvävenyttely B
(7 x 1,66 ot)

 

Nyt venyttely viedään uudelle tasolle! Tunneilla käytetään venytyksiä tehostavia mielikuvia ja herkistytään kehon aistimuksille. Ohjauksessa avataan kehon lihakset ja nivelet uuteen tilavuuteen tietoisen hengityksen, energiatyöskentelyn ja ajatuksen avulla. Tunneilla rauhoitutaan tekemään Yin-joogasta tuttuja pitkiä venytyksiä ja keskitytään sallimaan kehoon avonaisempi, pidempi ja elastisempi tila. Täältä voit löytää uuden ulottuvuuden kokea oma keho ja koukuttaa itsesi venyttelyyn. (ei opetusta 18.2.)

Heini Harjaluoma

Olen työskennellyt monimuotoisesti tanssijana ja tanssinopettajana vuodesta 2002 lähtien sekä huoltavan ja hoitavan liikkeen parissa vuodesta 2014. Olen valmistunut somatiikkaan ja pilatekseen erikoistuneesta Lontoon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance yliopistosta tanssitaiteen kandidaatiksi ja lisäksi liikuntaneuvojaksi ja henkiseksi hoitajaksi.

 

Tunneillani on tavoitteena vapauttaa keho ja lisätä ymmärrystä siitä sekä omasta potentiaalistaan. Kokemusasiantuntijana oma loppuun palaminen ja siitä uudistuminen antavat minulle hyvän pohjan ohjata, kuinka kehoa voi käyttää oikein ja välttää uupuminen. Toimin tanssi- ja kuvataiteilijana ja opetan siitä ammentamaani tietoa.
ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.