Some-markkinoinnin perusteet

to 1.10.–22.10. klo 17.30–20.30
Säästöpankinranta 6 C, 2. krs, Hakaniemi

Opettaja: Anu M. Dufva

Hinta: 162 e, S-Etukortilla 135 e

Some-markkinoinnin perusteet
(4 x 4 ot)

Some tarjoaa oivia mahdollisuuksia maksuttomaan ja maksulliseen markkinointiin yhdistyksille, yrittäjille ja muille itsensä työllistäjille. Kurssilla painotus on Facebookissa ja Instagramissa, mutta sivuamme myös muita tärkeimpiä somekanavia. Kurssi jakautuu neljään osuuteen. Ensin käymme läpi kanavien erityispiirteet ja tutustutaan siihen miksi ja miten kannattaa hyödyntää (maksutonta) somenhallintaohjelmaa. Toisella kerralla keskitymme facebookin, erilaisiin tapoihin viestiä siellä ja facebook tapahtumien markkinointiin. Kolmannella kerralla opettelemme Instagramin käyttömahdollisuudet, otamme hashtagit haltuun ja opettelemme tekemään Instagram tarinoita (stories). Viimeisellä kerralla perehdymme  maksulliseen mainontaan Facebookissa ja Instagramissa Fb Business Managerin kautta.
 

 

 

 

Olen markkinointiviestinnän ammattilainen, joka on jo pidempään tehnyt työtä somen, lähinnä kulttuurisomen parissa, analysoiden, konsultoiden ja kouluttaen.

Uskon että some on väline jota voi käyttää hyvin tai huonosti, hyvään tai pahaan. Tavoitteenani on opettaa kaikenlaisia toimijoita käyttämään somea tehokkaasti ja omilla ehdoillaan. Koulutuksissa etenen käytännön ja tekemisen kautta, uskon että tärkeämpää kuin teoria algoritmien alati vaihtuvista lainalaisuuksista on löytää omat tavoitteet ja tavat somettaa.

 

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.