Runot pöytälaatikosta päivänvaloon

la 2.5.–30.5. klo 10.00–11.30, etäopetus

Opettaja: Petra Pälmä

Hinta: 85 e, S-Etukortilla 62 e

Runot pöytälaatikosta päivänvaloon
(5 x 2 ot)

Tämä luovan kirjoittamisen ja lausunnan kurssi on sinulle joka olet aina halunnut lausua runoja mutta et tiedä miten, missä tai et ole uskaltanut.
 
Kurssilla voit joko kirjoittaa runoja tai käyttää valmista materiaalia pöytälaatikosta. Pääasia on, että runot tulevat kuulluksi ja saavat ansaitsemansa huomion. Kurssi järjestetään etäopetuksena ja pienryhmässä, ilmoittautumisen jälkeen saat tiedot miten osallistua ensimmäiselle tunnille. Tule rohkeasti mukaan! Runous ja kevät liittyvät saumattomasti toisiinsa!

Petra Pälmä

Olen ammatiltani teatteripedagogi ja näyttelijä. Teatterin löysin ensi kerran 6-vuotiaana kun lähdin ystäväni seuraksi TTT:n avustajacastingiin. Erosimme toisistamme ja vietin mitä parhaimman leikkipäivän teatterissa tehden erilaisia improvisaatioharjoituksia näyttelijöiden kanssa. Kolme viikkoa myöhemmin vanhempani ihmettelivät kun sain kirjeen teatterista, olin unohtanut kertoa heille päivästäni teatterilla! Kirjeessä sanottiin että minut on valittu mukaan näytelmään Myrskyluodon Maija ja näyttelisin siinä Maijan tytärtä Mariaa… siitä alkoi mahtava tutkimusmatka!

Teatteri ja esiintyminen on minulle uuden löytämistä, epäonnistumista, uskaltamista ja onnistumista.

 

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.