Portugalin alkeisjatkokurssi etäopetuksena

ma 7.9.-23.11. klo 17.30-18.30 (+ 20 min. video)
Paasivuorenkatu 5 A, Hakaniemi, sekä etäopetus

Opettaja: Maria Kontu

Hinta: 168 e, S-Etukortilla 140 e

Portugalin alkeisjatkokurssi etäopetuksena
(22 ot)

Tervetuloa opiskelemaan Portugalin portugalia mukavassa ryhmässä videopuhelun välityksellä! Kurssilla opettelemme kertomaan itsestä sekä asioimaan ravintolassa ja hotellissa. Kieliopissa paneudumme epäsäännöllisiin verbeihin preesensissä sekä sanojen monikkoon. Kurssi koostuu maanantai-iltaisista 60 min. etäopetus kerroista, sekä opettajan tekemistä viikottaisista n. 20 minuutin opetusvideoista, jotka opiskelija katsoo itsenäisesti kotona. Tudo bem 1 kappaleet 7-9. (oppikirja ei sisälly kurssin hintaan). Ei opetusta 12.10., kurssilla pidetään silloin syyslomaa.

Opettaja: Maria Kontu

Olen kieltenopettaja (FM). Olen varttunut savolaisessa kodissa maalla, mutta lähtenyt sitten opiskelemaan Helsingin yliopistoon pääaineenani ranska ja sivuaineinani espanja ja portugali. Näistä viimeksi mainittu on oma lempilapseni ja vuonna 2018 valmistuin myös portugalin kielen asioimistulkiksi. Hallitsen niin Brasilian kuin Portugalin portugalin, mutta tällä hetkellä keskityn opetuksessani Portugalin portugaliin.

Vapaa-aikanani tanssisin mieluiten Angolasta peräisin olevaa paritanssia kizombaa tai sen eurooppalaista modernia versiota urban kiziä. Minut voi löytää myös joogaamasta tai meditoimasta.

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.