Portugalin jatkokurssi (etäopetus)

ma 18.1.-19.4. klo 17.30-18.30

Opettaja: Maria Kontu

Hinta: 178 e, S-Etukortilla 148 e

Portugalin jatkokurssi (etäopetus)
(12 x 1,55 ot)

Sopii noin vuoden portugalia opiskelleille tai muuten tiedot hankkineille. Mukavassa, aktiivisessa ryhmässä jatkamme kieleen ja kulttuuriin tutustumista. Opit kurssilla mm. hotellissa asiointia, matkustussanastoa, monikon muodostusta sekä sääilmaisuja. 

HUOM! Kurssi toteutetaan monimuoto-opetuksena. Viikoittaisen n. 70 min. etäoppitunnin lisäksi opiskelija saa verkossa suoritettavan n. 20 min. kestävän etätehtävä paketin (kuten opetusvideoita tehtävineen), jonka hän tekee itsenäisesti ennen seuraavaa oppituntia kurssin normaali läksyjen lisäksi. Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot. Tudo bem 1 kappaleesta 9 eteenpäin.
(ei opetusta 22.2)

Opettaja: Maria Kontu

Olen kieltenopettaja (FM). Olen varttunut savolaisessa kodissa maalla, mutta lähtenyt sitten opiskelemaan Helsingin yliopistoon pääaineenani ranska ja sivuaineinani espanja ja portugali. Näistä viimeksi mainittu on oma lempilapseni ja vuonna 2018 valmistuin myös portugalin kielen asioimistulkiksi. Hallitsen niin Brasilian kuin Portugalin portugalin, mutta tällä hetkellä keskityn opetuksessani Portugalin portugaliin.

Vapaa-aikanani tanssisin mieluiten Angolasta peräisin olevaa paritanssia kizombaa tai sen eurooppalaista modernia versiota urban kiziä. Minut voi löytää myös joogaamasta tai meditoimasta.

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.