Portugalin alkeiskurssi monimuoto-opetuksena

to 10.9.-26.11. klo 17.30-19.00
Paasivuorenkatu 5 A, Hakaniemi, sekä etäopetus

Opettaja: Maria Kontu

Hinta: 168 e, S-Etukortilla 140 e

Portugalin alkeiskurssi monimuoto-opetuksena
(22 ot)

Kurssin 3 lähiopetuskerrat to 10.9., 8.10. ja 5.11. klo 17:30–19, etäopetus 9 x klo 17:30–18:30 (+ opetusvideo 20 min.).

Tervetuloa jännittävän Portugalin portugalin pariin! Alkeiskurssilla opit tavallisimmat turistin tarvitsemat taidot kielestä kuten ääntämään oikein, kertomaan itsestäsi ja perheestäsi, tekemään kysymyksiä sekä taivuttamaan verbejä. Joka neljäs opetuskerta on luokkaopetusta (mahdollisella videoyhteydellä etäopiskelijoihin) ja loppuajan opetus tapahtuu viikottaisen etäopetuksen sekä opettajan antamien opetusvideoiden välityksellä. Kurssilla on käytössä opettajan materiaali, jonka saat itsellesi aina lähiopetuskertoina tai halutessasi sähköisenä. 


Opettaja: Maria Kontu

Olen kieltenopettaja (FM). Olen varttunut savolaisessa kodissa maalla, mutta lähtenyt sitten opiskelemaan Helsingin yliopistoon pääaineenani ranska ja sivuaineinani espanja ja portugali. Näistä viimeksi mainittu on oma lempilapseni ja vuonna 2018 valmistuin myös portugalin kielen asioimistulkiksi. Hallitsen niin Brasilian kuin Portugalin portugalin, mutta tällä hetkellä keskityn opetuksessani Portugalin portugaliin.

Vapaa-aikanani tanssisin mieluiten Angolasta peräisin olevaa paritanssia kizombaa tai sen eurooppalaista modernia versiota urban kiziä. Minut voi löytää myös joogaamasta tai meditoimasta.

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.