Portugalin alkeiden jatko

ma 20.4.-8.6. klo 17.00-19.00
Etäopetus

Opettaja: Maria Kontu

Hinta: 153 e, S-Etukortilla 127 e

Portugalin alkeiden jatkokurssi
(8 x 2,66 ot)

Tervetuloa jännittävän portugalin kielen pariin oppimaan lisää niin ääntämyksestä, kulttuurista kuin sanastosta! Kurssi sopii portugalia noin puoli vuotta opiskelleille. Opettelemme kahvilassa asioimista, sukulaisuussanastoa sekä Suomesta kertomista ja kielioppiasioina uusia verbejä, eri olla-verbit sekä omistuspronominit. Painopiste kurssilla on Portugalin portugalissa.

Oppikirja Tudo bem 1 (kappaleet 4-6) ei sisälly kurssin hintaan.

Kurssi järjestetään lähtökohtaisesti täysin etäopetuksena:

videopuhelun kautta on liveopetus maanantaisin kello 17-18.30

lisäksi opettaja lähettää itsenäisesti katsottavaksi n.30 minuutin opetusvideon, jonka opiskelija voi katsoa heti maanantain oppitunnin jälkeen tai myöhemmin viikon aikana.

 

 

 


Opettaja: Maria Kontu

Olen kieltenopettaja (FM). Olen varttunut savolaisessa kodissa maalla, mutta lähtenyt sitten opiskelemaan Helsingin yliopistoon pääaineenani ranska ja sivuaineinani espanja ja portugali. Näistä viimeksi mainittu on oma lempilapseni ja vuonna 2018 valmistuin myös portugalin kielen asioimistulkiksi. Hallitsen niin Brasilian kuin Portugalin portugalin, mutta tällä hetkellä keskityn opetuksessani Portugalin portugaliin.

Vapaa-aikanani tanssisin mieluiten Angolasta peräisin olevaa paritanssia kizombaa tai sen eurooppalaista modernia versiota urban kiziä. Minut voi löytää myös joogaamasta tai meditoimasta.

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.