Piirustuksen alkeiskurssi

ma 21.1.-25.3. klo 17.30-19.45 Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Hakaniemi

Opettaja: Juha Antila

Hinta: 185 e, S-Etukortilla 150 e

Piirustuksen alkeiskurssi

Piirustustaito on monessa mielessä kaiken visuaalisen ilmaisun pohja. Tällä kurssilla keskitytään piirtämisen perusteisiin, viiva-työskentelyyn ja perusmuotojen käyttöön, sekä tekstuurien tuottoon. Kurssilla käsitellään myös perspektiivin mukaisen tilan luominen, sekä valon ja varjon esittämistä.

Opetus toimii harjoitusten avulla, jotka ovat suunniteltu kehittämään käsiteltyjen tekniikoiden soveltamista käytännössä. Kurssin lopulla eri tekniikat kootaan oppilaan omavalintaiseen näytetyöhön.

Kurssin tarkoitus on esitellä kunkin kiinnostuksen mukaisia tekniikoita ja menetelmiä, ja tarjota pohja jolle rakentaa omaa visuaalista ilmaisua.

Välineet: Kurssin alussa tarvitset vain lyijykynän ja piirustuslehtiön. Kurssin aikana esitellään muita työvälineitä, sekä käsitellään niiden hankintaan ja käyttöön liittyviä seikkoja. Kunkin oppilaan tarvitsemat välineet ovat riippuvaisia heidän oman kiinnostuksensa suunnasta, ja välineiden soveltuvuudesta heidän tavoittelemaansa tyyliin.

Kurssin tarkoitus on esitellä kunkin kiinostuksen mukaisia tekniikoita ja menetelmiä, ja tarjota pohja jolle rakentaa omaa visuaalista ilmaisua.

Välineet: Kurssin alussa tarvitset vain lyijykynän ja piirustuslehtiön. Kurssin aikana esitellään muita työvälineitä, sekä käsitellään niiden hankintaan ja käyttöön liittyviä seikkoja. Kunkin oppilaan tarvitsemat välineet ovat riippuvaisia heidän oman kiinostuksen suunnastaan, ja välineiden soveltuvuudesta heidän tavoittelemaansa tyyliin.

 

(ei opetusta viikolla 42)

ILMOITTAUDU

Kurssille ilmoittautuminen.

MUUT KURSSIT

Täältä löydät koko kurssitarjonnan.