Mielensärauhoittaja -kurssi

ke 16.9–4.11. klo 19.15.–20.15
Säästöpankinranta 6 C, 2. krs, Hakaniemi

Opettaja: Jasmin Koistinen

Hinta: 116 e, S-Etukortilla 97 e

 

Mielensärauhoittaja -kurssi
(8 x 1,33 ot)

 

Laukkaako mielesi vimmatusti omia ratojaan? Onko kehosi kireä ja rauhaton? Tule kokeilemaan lempeää ja avaavaa joogaa ja tietoisuustaitoharjoituksia yhdistävää harjoitusta. Joogan ja tietoisuustaitoharjoitusten terveysvaikutuksia on tutkittu paljon. Tutkimusten mukaan säännöllinen harjoittelu vahvistaa immuunipuolustusjärjestelmää, laskee stressihormonitasoja sekä lisää aivojen suorituskykyä. Harjoitusten avulla voimme myös syventää itsetuntemustamme, ja oppia suhtautumaan kokemuksiimme ja mielemme toimintaan uudella tavalla.

Tällä kurssilla teemme harjoituksen aluksi kaikille soveltuvaa ja kehoa avaavaa rauhallista joogaa. Joogaliikkeiden jälkeen teemme ohjatusti mindfulness -harjoituksen. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat rauhoittaa kehomielen. Aiempaa joogakokemusta tai tietoisuustaitokokemusta ei tarvita. Meillä on myöskin joogan apuvälineitä, joita voi tarvittaessa käyttää. Kehoa voi tukea esimerkiksi tyynyillä tai palikoilla.

 

 

Jasmin Koistinen

Olen helsinkiläinen jooga-, meditaatio-, ja mindfulnessopettaja. Minulla on yritys nimeltään Yasmin Yoga ja olen kokopäiväinen hyvinvoinnin tekijä. Minulla on asiakkaina yrityksiä, joiden työhyvinvointi on osittain uskottu huomaani, eli käyn ohjaamassa harjoituksia yrityksissä ja heidän tapahtumissa, seminaareissa ja työhyvinvoinnin tilaisuuksissa. TSL-Helsingissä olen opettanut useita vuosia yinjoogaa, mindfulnessia ja terapeuttista joogaa.  

Tällä hetkellä opiskelen psykoterapeutiksi (kognitiivinen psykoterapia) ja joogaterapeutiksi. Yasmin Yogan joogasalilla otan vastaan myös yksityisoppilaita.  

Olen joogaopettaja, jolla on terapeuttinen lähestyminen aiheeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrin tunneillani erilaisten psykofyysisten harjoitusten avulla oppilaitani tutustumaan mielen toimintaan. 

Tuntini ovat TSL-Helsingissä fyysisesti lempeitä, yksinkertaisia ja hoitavia. Autan kaikkia oppilaitani löytämään juuri heille soveltuvan tavan harjoitella, siten kaikki voivat harrastaa joogaa & mielenhallintaa! Opetan myös hengitysharjoituksia. 

Sinun ei taritse ”osata” yhtään mitään osallistuaksesi tunneille. Olet lämpimästi tervetullut harjoittelemaan! Nähdään matolla ☺

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.