Rento kuva - löydä oma kuvakielesi A

ti 26.2.–26.3. klo 12.30–15 Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Hakaniemi

Opettaja: Johanna Wahlbeck
Hinta: 160 e, S-Etukortilla 130 e

Rento kuva – löydä oma kuvakielesi A

Aloita kevääsi rennosti, tutustumalla omaan kuvakieleesi. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille, mitään aiempaa taiteellista kokemusta ei tarvita.

Kuva on enemmän kuin tuhat sanaa, kuten sanomme usein. Usein koemme suorituspaineita kuvallisen ilmaisun edessä, takaraivossamme kenties kuvaamataidon tunnin suorituspaineet tai se, mitä joku joskus sanoi piirtämästämme, tai ehkä emme pidä itseämme niin sanottuna ”hyvänä” piirtäjänä, tai ole paljoa elämässämme piirtäneet. Riippumatta siitä, mikä näistä koskettaa sinun kokemusmaailmaasi, olet aina tarpeeksi hyvä piirtämään ja maalaamaan ainutlaatuisella yksilöllisellä tavallasi.

Kurssilla tutustutaan omaan kuvalliseen maailmaan ja ilmaisuun muiden kurssilaisten kanssa kokemuksia jakaen. Kurssilla tutkitaan erilaisia välineitä – piirustusta, maalausta ja valokuvausta – rennolla tavalla. Mitään aiempia taitoja ei tarvita.

Meissä kaikissa on kuvia; mielikuvia, muistikuvia, kielikuvia, maailmankuvia. Kuvallinen itseilmaisu tuottaa iloa ja ahaa-elämyksiä, lämpimästi tervetuloa tälle kurssille. Kurssin materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan, omat välinevalinnat vaikuttavat materiaalimaksun suuruuteen. Kurssin opettaja lähettää ennen kurssia listan välineistä.

Kouluttaja: Taidefilosofi (FM), kuvataideterapeutti, taidekasvatuksen tohtorikoulutettava ja työnohjaaja Johanna Wahlbeck, ks. lisätietoa kouluttajasta: Oivallamme.fi.

 

 

ILMOITTAUDU

Kurssille ilmoittautuminen.

MUUT KURSSIT

Täältä löydät koko kurssitarjonnan.