Luova tanssi B

to 7.5.-18.6. klo 18.15-19.15
Etäopetus

Opettaja: Heini Harjaluoma

Hinta:  90 e, S-Etukortilla 75 e

Luova tanssi B
(7 x 1,33 ot)
 

 

Kurssi toteutetaan etäopetuksena.

Etsimme sisältämme kumpuavaa luonnollista tanssia. Luovan tanssin hetki rakentaa meille turvallisen tilan kokea itsemme ja kehomme vapauttavasta näkökulmasta. Saamme kokeilla rauhassa uutta, leikkiä ja liikkua omalla ainutlaatuisella tavalla. Oma tanssi on jo olemassa ja lähdemme herättelemään sitä lempeästi. Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta luovasta tanssista, tanssilajeista eikä erityistä fyysistä kuntoa. Kurssi on kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta avoin.

 

Heini Harjaluoma

Olen työskennellyt monimuotoisesti tanssijana ja tanssinopettajana vuodesta 2002 lähtien sekä huoltavan ja hoitavan liikkeen parissa vuodesta 2014. Olen valmistunut somatiikkaan ja pilatekseen erikoistuneesta Lontoon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance yliopistosta tanssitaiteen kandidaatiksi ja lisäksi liikuntaneuvojaksi ja henkiseksi hoitajaksi.

Tunneillani on tavoitteena vapauttaa keho ja lisätä ymmärrystä siitä sekä omasta potentiaalistaan. Kokemusasiantuntijana oma loppuun palaminen ja siitä uudistuminen antavat minulle hyvän pohjan ohjata, kuinka kehoa voi käyttää oikein ja välttää uupuminen. Toimin tanssi- ja kuvataiteilijana ja opetan siitä ammentamaani tietoa.
ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.