Luo liikettä – tanssi vapaasti (luova tanssi) B


ti 26.10.–14.12. klo 18.45-20.15
Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, Etu-Töölö

Opettaja: Heini Harjaluoma

Hinta:  148 e, S-Etukortilla 126 e

 Luo liikettä – tanssi vapaasti (luova tanssi)
 B (7 x 2 ot)
 

Meillä on kehollinen tarve ilmaista itseämme, ja kehon ilmaisutapa on liikkuminen ja tanssiminen. Tällä kurssilla etsimme sisältämme kumpuavaa omaa tanssia sekä luomme liikettä, joka on aina oikein. Turvallisessa hetkessä voimme kokea itsemme ja kehomme vapauttavasta näkökulmasta. Kurssin aikana tutkimme aiheita fyysisestä kehosta ja mielen teemoista, kehitämme läsnäoloa ja kehotietoisuus taitoja muun muassa kokemuksellisen anatomian, tunnetyöskentelyn ja mielikuvien avulla.

Tunti ei vaadi tanssitaitoa, rytmiikkaa tai fyysistä kuntoa eikä kokemusta luovasta tanssista tai luovuudesta. Kuitenkin kurssi sopii myös kokeneemmille tanssijoille sekä kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Heini Harjaluoma

Olen työskennellyt monimuotoisesti tanssijana ja tanssinopettajana vuodesta 2002 lähtien sekä huoltavan ja hoitavan liikkeen parissa vuodesta 2014. Olen valmistunut somatiikkaan ja pilatekseen erikoistuneesta Lontoon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance yliopistosta tanssitaiteen kandidaatiksi ja lisäksi liikuntaneuvojaksi ja henkiseksi hoitajaksi.

Tunneillani on tavoitteena vapauttaa keho ja lisätä ymmärrystä siitä sekä omasta potentiaalistaan. Kokemusasiantuntijana oma loppuun palaminen ja siitä uudistuminen antavat minulle hyvän pohjan ohjata, kuinka kehoa voi käyttää oikein ja välttää uupuminen. Toimin tanssi- ja kuvataiteilijana ja opetan siitä ammentamaani tietoa.
ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.