Kesäpilates

ma 25.5.–15.6. ja 3.8.–31.8. klo 18.50–19.50,
Ideal Fit, Sörnäisten rantatie 2, Hakaniemi

Opettaja: Marianne Airisniemi

Hinta: 135 e, S-Etukortilla 115 e

Kesäpilates (9 x 1,33 ot)

 

Pilateskurssilla huolletaan ja voimistetaan kehoa kokonaisvaltaisesti, erityisesti syviä lihaksia vahvistamalla, ryhtiä kehittämällä ja kehonhallintaa parantamalla. Harjoittelu on tarkkaa, keskittynyttä ja hallittua. Kurssilla hyödynnämme pilatekselle ominaista lateraalihengitystä. Osassa harjoitteita käytämme myös pienvälineitä kuten pilatespalloa.
Pilatesmenetelmä soveltuu niin  aktiiviliikkujille kuin vähemmän liikunnallisillekin henkilöille. Kurssin alussa kertaamme pilatesharjoittelun perusteita, jolloin ensikertalaistenkin on mahdollisuus päästä harjoitteluun mukaan.
Pääpaino on perustason liikkeiden perusteellisessa hallinnassa ja pilatesosaamisen syventämisessä, mutta harjoittelemme ja opettelemme kurssin aikana myös haastavampia liikkeitä. Moniin liikkeisiin on olemassa vaihtoehtoja jos ei jonkin vaivan tai vamman vuoksi voi suorittaa kaikkia kurssilla tehtäviä harjoitteita.
Tarvitset mukaan joustavat vaatteet, joissa on hyvä harjoitella. Tunnilla ollaan paljain jaloin tai sukkasillaan. (kesätauko ma 22.6.-27.7.)

 

 

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.