Kehonhuolto ja läsnäolotyöskentely A (hybridikurssi)


ti 31.8.–12.10. klo 20.15–21.15

Opettaja: Heini Harjaluoma

100 e, S-Etukortilla 84 e

Kehonhuolto ja läsnäolotyöskentely A (hybridikurssi)
(7 x 1,33 ot)

Tunnin aikana rauhoitumme tekemään sekä pitkiä ja syviä että liikkeellisesti kehoa huoltavia venytyksiä. Avaamme samalla kehon lihakset ja nivelet uuteen tilavuuteen tietoisen hengityksen, energiatyöskentelyn ja ajatuksen avulla. Tunti valmistaa kehoa lepoon, ja sen jälkeen on hyvä mennä nukkumaan. 

Kurssilla tietoisuustaidot yhdistyvät fyysiseen työskentelyyn, ja harjoitamme venytyksiä helpottavia mielikuvia. Tunnin aikana keskitymme sallimaan kehoon entistä avonaisemman, pidemmän ja elastisemman tilan. Tarkoituksena on kehittää rentoutta ja mielen keskittämistä sekä pyrkiä lisäämään oman kehon kuuntelua ja kehotietoisuutta. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään kokonaisvaltaista lähestymistapaa omaan kehoon ja itseen. 


 

Heini Harjaluoma

Olen työskennellyt monimuotoisesti tanssijana ja tanssinopettajana vuodesta 2002 lähtien sekä huoltavan ja hoitavan liikkeen parissa vuodesta 2014. Olen valmistunut somatiikkaan ja pilatekseen erikoistuneesta Lontoon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance yliopistosta tanssitaiteen kandidaatiksi ja lisäksi liikuntaneuvojaksi ja henkiseksi hoitajaksi.

 

Tunneillani on tavoitteena vapauttaa keho ja lisätä ymmärrystä siitä sekä omasta potentiaalistaan. Kokemusasiantuntijana oma loppuun palaminen ja siitä uudistuminen antavat minulle hyvän pohjan ohjata, kuinka kehoa voi käyttää oikein ja välttää uupuminen. Toimin tanssi- ja kuvataiteilijana ja opetan siitä ammentamaani tietoa.
ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.