HIIT-kurssi

la 7.9.–7.12. klo 10.45–11.45,
Ideal Fit, Sörnäisten rantatie 2, Hakaniemi

Opettaja: Marianne Airisniemi

Hinta: 190 e, S-Etukortilla 160 e

HIIT-kurssi

Lyhenne HIIT tulee englannin kielen sanoista ”high intensity interval training”. Nimensä mukaisesti tämän kurssin aikana harjoittelemme korkealla intensiteetillä vuorotellen intervallimaisesti työ- ja lepojaksoja. Kurssi tarjoaa osallistujilleen viikoittaisen huolella rakennetun ja perusteellisesti ohjatun rankan harjoituksen. Tavoitteena on, että liikutamme kehoamme monipuolisesti ja HIITtreenin kannalta tarkoituksenomaisesti ja tarpeeksi kuormittavasti.

Jokainen kurssikerta aloitetaan perusteellisella lämmittelyllä, mikä takaa turvallisen ja tehokkaan harjoittelun. Ennen varsinaisia HIIT-vetoja hiomme suoritustekniikkaa paremmaksi erilaisilla tasapaino-, liikkuvuus-, koordinaatio- ja ketteryysharjoitteilla, ja viritämme kehon ja mielen varsinaista koitosta varten. Tunnin rankin osuus kestää n. 15-20 minuuttia. Treenin lopuksi seuraa vielä lyhyet palauttelut ja jäähdyttelyt.

Kurssi sisältää runsaasti erilaisia juoksuja ja hyppyjä, ja teemme liikkeitä myös nk. lankkuasennossa käsien varassa. Toisinaan käytämme erilaisia välineitä kuten levypainoja ja/tai kahvakuulia. Kaikkia liikkeitä voi hiukan varioida ja muokata tarpeen mukaan niin, että niiden kuormittavuus on itselle sopiva.

Kurssi sopii kaikenikäisille perusterveille henkilöille, ja parhaiten sellaisille, jotka ovat jo hieman harrastaneet liikuntaa. Ohjattu HIIT-harjoittelu on myös oiva lisä harjaantuneenkin aktiiviliikkujan treeniohjelmaan. Ota varusteiksi juomapullo, hikiliikuntaan sopivat, joustavat vaatteet sekä hyppimiseen soveltuvat sisäliikuntakengät.

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.