Photoshopin ja Lightroomin yhteiskäyttö (etäkurssi)

la-su 20.2.–21.2. klo 10.00–17.00
Etäkurssi

Opettaja: Päivi Airas

Hinta: 168 e, S-Etukortilla 140 e

Photoshopin ja Lightroomin yhteiskäyttö (etäkurssi) (2 x 8 ot)

RAW-kuvat paremmiksi! Perehdy, mitä voit tehdä Lightroomissa ja Photoshopissa saadaksesi käyttökelpoisia kuvia. Käsitellään mm. vaativa värikorjaus, luova terävöitys, retusointi, älykäs objekti, HDR.
Kurssilla perehdytään Lightroomin kuvankorjaus mahdollisuuksiin sekä Photoshopissa tehtäviin raw- ja jpg -kuvien muokkauksiin ja korjauksiin. Aiheena on mm. progressiivinen terävöitys, vaativa värikorjaus, sekoitustilojen hyödyntäminen, luminanssipohjaiset maskit, useiden kuvien yhdistäminen sekä värikuvan muunnos mustavalkoiseksi ja sen hienosäätäminen. Lisäksi perehdytään kuvan syväterävyyden laajentamiseen, panoraamaan ja HDR -kuvien muokkaukseen. Tavoitteena on oppia ymmärtämään mihin kuvakorjauksiin Lightroom riittää, ja mihin tarkoitukseen tarvitaan Photoshop-ohjelmaa, kuten tasot ja erilaiset virheiden korjaustyökalut sekä sekoitustilat. Edellytetään Lightroomin ja Photoshopin perustiedot sekä Windowsin tuntemusta ja resurssienhallinnan hyvä osaaminen. Sopii myös Photoshop Elementsin käyttäjille.
Kurssilla käytetään Adoben CC 2021 ohjelmia, joita varten sinun tulee luoda Adobe ID-tunnus. Verkkokurssia varten sinulla tulee olla internet-yhteys ja tietokone, tabletti tai älypuhelin sekä mieluiten kaksi näyttöä (ei pakollinen).

HUOM! Kurssilla käytetään Adoben ohjelmaa, joka vaatii nykyään henkilökohtaisen Adobe tunnuksen (Adobe ID) luomisen. Tunnus tulee olla laadittuna ennen kurssia. Tunnuksen voi tehdä jo kotona Adoben sivuilla http://bit.ly/teeIDtunnus (muista ottaa salasana talteen). Tässä myös opasvideo Adobe ID:n luomiseen omatoimisesti: http://bit.ly/AdobeID-video

ILMOITTAUDU
Kurssille ilmoittautuminen.
MUUT KURSSIT
Täältä löydät koko kurssitarjonnan.