Päivi Kivikangas on mittavan kansainvälisen uran luonut itämainen tanssija, joka tunnetaan maailmalla nimellä Hadassa. Hän on tanssinut ja opettanut itämaista vatsatanssia 1990-luvulta lähtien; aluksi Suomessa, sitten Itä-Afrikassa, Egyptissä, Lähi-idässä ja Thaimaassa, minne hän muutti vuonna 2007 ja missä hän on työskennellyt 14 vuotta tanssijana ja tanssinopettajana.

Hän on ollut mukana eri itämaisen tanssin ja showtanssin kokoonpanoissa ja tanssinut mm. televisiomainoksissa, elokuvissa ja tanssiteatteriproduktioissa sekä toiminut seitsemän vuotta thaimaalaisten missikandidaattien ja teinimallien tanssikouluttajana ja koreografina yrittäen opettaa heille tanssin kautta tervettä kehopositiivisuutta. Hän on esiintynyt mm. Thaimaan kuningasperheen yksityistilaisuuksissa. 

Vuodesta 2007 hän on toiminut Bangkokissa soolotanssijana ja itämaisen tanssin opettajana sekä hänellä on ollut oma tanssistudio Eeden Villagessa Hua Hinissa. Hän on opettanut kaiken tasoisia tanssijoita teineistä senioreihin ja esiintyviin ryhmiin. Hänen laajat opintonsa eri tanssi- ja kehonhuoltolajien alueella ovat muovanneet hänen lähestymistapansa tanssin opettamiseen osin terapeuttiseksi, missä kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi on keskiössä.

Opettajan kaikki kurssit näet tästä linkistä:
https://tsl-helsinki.fi/kurssihaku/?hakusana=hadassa

Itämainen vatsatanssi
Orientalatino
Terapeuttinen itämainen tanssi