TSL-Helsinki

Matalan kynnyksen aikuiskoulutusta Helsingissä
SELAA KURSSEJAILMOITTAUDU KURSSEILLE
KURSSI-INFO

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kursseille tästä linkistä
tai puhelimitse: 044 065 6178
puhelinaika: arkisin
klo 10-12 & klo 13-15

Kurssit järjestetään osoitteissa:

TSL-Helsinki, Säästöpankinranta 6 C
Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A
Joogakoulu Shanti, Runeberbinkatu 43
IDEALfit, Sörnäisten rantatie 2
Studio Shamsina, Hämeentie 105 C

 

Tarkistathan kurssisi paikan saamastasi ilmoittautumisvahvistuksesta!

Ilmoittauduttuasi kurssille lähetämme laskun postitse. Tarkemmat tiedot maksamisesta ja kurssin mahdollisesta peruutuksesta alempana.

Suurimmalle osasta kursseista ei tarvitse tuoda välineitä, vaan kaikki tarvittava löytyy kurssipaikalta. Nyrkkisääntönä on, että joogakursseilla on hyvä olla oma matto ja liikuntakursseilla rennot ja mukavat vaatteet. Joogamattoja on myös lainattavissa kurssipaikoilta.

Tietotekniikkakursseilla et tarvitse omaa tietokonetta, paitsi tabletti-kursseilla.

Opintojärjestön tilat ovat esteettömät pyörätuolilla liikuttaessa. Toimistomme palvelee kaikissa erikoistapauksissa.

Syksyn kurssikausi alkaa elokuussa ja päättyy joulukuussa. Kevään kurssikausi puolestaan alkaa tammikuussa ja loppuu kesäkuussa. Kunkin kurssin tarkka ajankohta ilmenee kyseisen kurssin esittelystä.

Liikunta- ja tanssikurssit

Opintojärjestön liikuntakursseja järjestetään eri toimipaikoissa: Hakaniemen toimipisteessämme, Joogakoulu Shantissa Töölössä, Studio Shamsinassa Hermannissa sekä Idealfit-liikuntakeskuksessa Hakaniemessä

Pukeutumistilat löytyvät sekä miehille että naisille mutta pukuhuoneissa ei ole lukittavia kaappeja. Huom! Tiloissa ei ole suihkuja.

Kielikurssit

Kielikursseille oppikirjat eivät sisälly kurssimaksuun. Kirja on hyvä olla mukana jo ensimmäisellä kurssikerralla.

Taide- ja taitoaineet

Tarvikkeet eivät sisälly kurssin hintaan, vaan ne maksetaan opettajalle kurssin aikana. Kurssilaisten omat valinnat ja toivomukset vaikuttavat tarvikemaksun suuruuteen. Oppilaat saavat ennen kurssia tietoa materiaaleista, joita voi tuoda kurssille.

Suoritetusta kurssista saa todistuksen viiden euron maksua vastaan. Todistukset tilataan osoitteesta toimisto@tsl-helsinki.fi

Maksaminen ja peruutus

Kurssimaksun suuruus ilmenee kyseisen kurssin esittelystä. Ilmoittautuneille lähetetään lasku postitse. Jos kurssin kohdalla kurssimaksu on pareittain, vain toinen parista ilmoittautuu ja hänelle lähetetään lasku.

Liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineina ja ne otetaan vastaan ensimmäisellä kurssikerralla. Myös korttimaksupääte on paikalla sovittaessa. Ilmoita toimistoon jos maksat kurssimaksun paikan päällä. Muina aikoina ko. välineillä voi maksaa toimistossamme klo 10 – 12 ja 13 –16 välisenä aikana (osoite Säästöpankinranta 6 C 2. krs, Hakaniemi).

Smartumin kulttuurisetelit käyvät maksuvälineina kaikilla kursseilla. Liikunta- ja tanssikursseillamme käyvät maksuvälineinä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenredin virikesetelit, SporttiPassi, Tyky-kuntosetelit sekä Eazybreak-mobiilisetelit. Maksuvälineeksi käy myös Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldo.Tarkemmat tiedot palveluista www.smartum.fi

Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistys ry maksaa jäsentensä osallistumismaksun.

TSL-Helsinki myöntää HOK-Elannon asiakasomistajille alennuksen kurssimaksuista S-Etukortilla. Alennettu hinta näkyy aina kunkin kurssin tekstissä. Kurssimaksut eivät kerrytä bonusta. Ilmoittauduttaessa on mainittava S-Etukortin numero.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.
Mahdollinen peruutus pitää tehdä ennen kurssin alkua ilmoittamalla siitä palveluntarjoajalle.

Peruutuksen voi tehdä maksutta vähintään seitsemän päivää ennen kurssin alkua opintojärjestön toimistoon puhelimella 044 065 6178 (arkisin klo 9.15-12 ja 13-15). Saamassasi vahvistusviestissä on myös linkki kurssiperuutuksen tekemistä varten.
Mikäli peruutuksen tekee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan. Ilmoita peruutuksesta viipymättä, jotta voimme tarjota oppilaspaikan sitä jonottavalle.

Maksettua kurssimaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

.

Lisätietoa kursseihin liittyen saat puhelimitse 044 065 6178 tai sähköpostitse toimisto@tsl-helsinki.fi

SELAA KURSSEJA

Täältä löytyvät kaikki ajankohtaiset kurssit.

MEIDÄT LÖYTÄÄ MYÖS TÄÄLTÄ