Mindscape Yoga - joogaa ja akustista musiikkia

ILMOITTAUDU

Mieltä lepuuttavaa joogaa
Bassoklarinetin soundi- ja pulssijatkumoa

Lämpimästi tervetuloa kevään jooga & akustista musiikkia -iltaan TSL-Helsinkiin

perjantaina 27.4. kello 18-20
Osoite: Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki (HUOM! Sisäänkäynti Paasitornin pääovista)

Kurssimaksu 38 e, S-Etukortilla 32 e

Teemme elimistöä ja mieltä rauhoittavaa sekä syvästi rentouttavaa yinjoogaa, jonka aikana kuullaan Tapani Rinteen bassoklarinetin meditatiivisesti soivaa äänimaailmaa. Pysähdymme jooga-asentoihin vastaanottamaan ja kokemaan äänien värähtelyä kehossamme. Viivymme lempeissä asennoissa useita minuutteja. Asentoja voi tarvittaessa tukea joogan apuvälineillä kuten tyynyillä, huovilla tai joogatiilillä – harjoitus soveltuu myös joogan aloittelijoille!

Yinjooga: Edetään rauhallisesti asennosta toiseen joko selin makuulla tai istuen. Jokaisessa asennossa viivytään useita minuutteja. Pyrimme pitämään harjoituksessa lihakset rentoina käyttäen hyväksi erilaisia apuvälineitä kuten tyynyjä, palikoita ja joogavöitä. Pitkä aika mahdollistaa sidekudosten reagoimisen paineelle ja lisää nivelten sekä sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Harjoitus keskittyy syvästi kehomme kireyksistä ja mielemme liikkeistä irti päästämiseen sekä ajatustemme rauhoittamiseen: perjantaina keskitymme erityisesti asentoihin, jotka helpottavat mielen lepoa.

Mies & puhallinsoitin – Tapani Rinne! Tapani Rinteen musiikki on meditatiivista ja erityislaatuista. Kappaleista avautuu uskomattomia visuaalisia maailmoja ja minimalistista herkkyyttä. Erilaisten äänten yhteen kurovana voimana toimii Rinteen bassoklarinetin tai saksofonin lämmin, väreilevä ja rauhoittava soundi.

Tapahtumassa Rinteen emotionaalinen musiikki hengittää orgaanisesti joogan tahdissa ja saamme kokea joogan ja musiikin vaikutuksia! Rinne on ollut muusikko koko ikänsä. Kokoonpanoina ovat olleet muun muassa RinneRadio, SlowHill sekä Wimme & Rinne. Rinteen musiikki pakenee määrittelyjä. Sitä on kuvattu muun muassa ambientiksi. Tapani Rinteen musiikkiprojekteista löytyy tietoa sivuilta www.tapanirinne.com ja www.rinneradio.com.

Illan joogaopettaja on Jasmin Koistinen/Yasmin Yoga, lisätietoa www.yasminyoga.fi

SELAA KURSSEJA

Täältä löytyvät kaikki ajankohtaiset kurssit.

MEIDÄT LÖYTÄÄ MYÖS TÄÄLTÄ