Valokuvauskurssi Berliinissä ja Dessaussa

Ohjaajana toimii valokuvaaja Timo Junttila joka on asunut parikymmentä vuotta Saksassa ja opiskellut valokuvausta Berliinissä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kurssin ajankohta:  28.9. – 30.9.2018
Hinta: 150 e, S-Etukortilla 120 e

Saksasta löytyy niin loistelias kuin karu menneisyys sekä monimuotoinen nykypäivä. Tutustu valokuvaamalla eri aikakausiin Bauhausin 1920 luvun modernismista nykyiseen monikulttuuriseen Berliiniin. Valokuvaamalla paneudut kiertokävelyä syvemmällä tasolla asioihin ja luot niistä oman mieleen painuvan kuvan.

Aloitamme kuvausmatkan tutustumalla maailmanperintöön kuuluvan Bauhausin moderniin muotoiluun Dessaussa Berliinin eteläpuolella. Matka jatkuu Berliinissä kansallissosialismiin, aiemmin itään ja länteen jaetun kaupungin elämään ja nykyiseen monikulttuurisuuteen tutustumalla. Vieraillaan eri kohteissa ja raapaistaan kaupungin pintaa syvemmälle valokuvaustehtävien avulla. Kurssi sopii eri tasoisille valokuvaajille kunhan hallitset oman kuvausvälineesi.

Ohjaajana toimii valokuvaaja Timo Junttila joka on asunut parikymmentä vuotta Saksassa ja opiskellut valokuvausta Berliinissä. Majoitukset ja matkat varataan itse oman budjetin ja aikataulun mukaisesti. Dessaussa voit halutessasi majoittua esim. Bauhausin legendaarisissa mutta huokeissa ateljee-asunnoissa. Hieman lisäkuluja tulee julkisten liikennevälineiden käytöstä Berliinissä sekä kimppakyyti-, bussi- tai junalippu Dessauhun ( muutamasta eurosta muutamaan kymppiin lipusta riippuen ). Lisäksi sisäänpääsy Bauhausiin ja yhteen tai kahteen Berliinin kohteeseen. Matkan aikana emme käsittele kuvia mutta tarvittaessa voidaan järjestää erillinen kurssi jälkikäsittelyä varten. Matkat ja majoitus omatoimisesti. Osallistujat saavat kurssin tarkemman aikataulun elokuussa. Matkat suositellaan varattavaksi elokuun puolivälin jälkeen.

Ilmoittautuminen alkaa 6.6. ja päättyy 28.8.2018.

SELAA KURSSEJA

Täältä löytyvät kaikki ajankohtaiset kurssit.

MEIDÄT LÖYTÄÄ MYÖS TÄÄLTÄ