EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme

Kaikki ovat jo varmasti tässä vaiheessa kuulleet EU:n uudesta tietosuoja-asetuksesta. Se tulee voimaan 25.5.2018. Sen ansiosta yritykset ja yhteisöt päivittävät tietosuojaselosteet ja ryhtyvät toimenpiteisiin, jotta asetuksen tuoma yksityisyyden parempi suoja varmasti toteutuisi. Me TSL-Helsingissä olemme kasanneet dokumentin, josta löytyvät meidän käyttämien rekisterien kuvaukset ja selosteet. Pääset tutustumaan dokumenttiin alla olevasta nappulasta.

Otamme kurssilaistemme tietoturvan vakavasti. Mitään tietoa ei kerätä turhaan ja kerääminen tehdään tietoturvallisesti. Tietosuojaselosteemme sisältää myös vinkin, kuinka voit surffailla verkossa anonyymisti. EU:n asetuksen myötä monet kansalaiset ovatkin alkaneet kiinnittää enemmän huomiota fiksuun surffailuun verkossa.

Tiedotamme tietosuojaselosteestamme uutiskirjeessämme ja eri sosiaalisen median kanavissa sekä suoraan oppilaille ja viiteryhmille. Asetuksesta on kuluneen vuoden aikana kirjoitettu paljon eri tahojen toimesta. Tietosuojavaltuutetun toimistosta saa paljon hyödyllistä tietoa. Tässä yksi linkki, josta saa tietoa rekisteröidyn oikeuksista.

Allekirjoittaneelta voi kysyä asiasta lisää, mikäli jokin asia jää askarruttamaan.

Mukavaa kesän jatkoa. Nähdään kursseilla ja tapahtumissa!

Ystävällisin terveisin
Tuomas Finne / TSL-Helsinki
tuomas.finne@tsl-helsinki.fi, puh. 050 3740 315

Tietosuojaseloste, pdf-tiedosto

SELAA KURSSEJA

Täältä löytyvät kaikki ajankohtaiset kurssit.

MEIDÄT LÖYTÄÄ MYÖS TÄÄLTÄ