Ruukkimiljöö kuviksi

ILMOITTAUDU

Ainutlaatuinen tilaisuus kuvata yhtä Suomen hienointa Ruukkimiljöötä

Kuvauskurssi Ruotsinpyhtään ruukilla: Ruukkimiljöö kuviksi

Ainutlaatuinen tilaisuus osallistua valokuvauskurssille Ruotsinpyhtään (Strömfors) Ruukissa ja kuvata yhtä Suomen hienointa Ruukkimiljöötä. Kurssilla syvennytään pienen historiallisen kyläyhteisön kuvaamiseen. Ympäristö sisältää yli 200 vuotta vanhoja rakennuksia, työpajoja, mutta myös Kymijoen vesistöä jokineen ja suvantoineen sekä vihantaa luontoa.

 

Opetellaan hyödyntämään kameran eri ominaisuuksia, mutta erityisesti sommittelua ja luonnon valoa tuoden omaa näkemystä kuviin rennolla ja luovalla otteella. Kurssi alkaa perjantai-iltana teorialla iltapalan kera upeassa entisen tehtaanjohtajan asunnossa. Lauantai on koko päivän kuvausta ruukkiympäristössä ohjatusti sekä omalla ajalla. Sunnuntaiaamupäivällä jatketaan kuvausta, lounastetaan ja sen jälkeen katsellaan ja analysoidaan kurssin aikana otettuja kuvia.

 

Kurssi sopii sekä digikompakti- ja -järjestelmäkameran käyttäjille. Lisäksi mukaan jalusta (ei pakollinen, mutta suotava), muistitikku tai ulkoinen kiintolevy sekä kannettava tietokone tai tabletti. Lisäksi kuvausretkeen sopiva vaatetus ja kunnon kengät. Kurssilla ei käsitellä kuvia.

 

Kurssin opettaja: Päivi Airas

Kurssihintaan kuuluu opetus ja perjantain iltapala ja sunnuntain iltapäiväkahvi. Majoitus, matkat ja muut ruokailut ovat omakustanteisia.
Kurssipaikka sijaitsee Ruotsinpyhtään ruukilla. Tarkemmat ohjeet paikalle saapumiseksi löydät täältä.

Majoituksen voi varata Strömfors Bed & Bistrosta. Kurssilaisille on kiintiö huoneista, joten varausta tehdessä mainitse, että osallistut valokuvauskurssille.

SELAA KURSSEJA

Täältä löytyvät kaikki ajankohtaiset kurssit.

MEIDÄT LÖYTÄÄ MYÖS TÄÄLTÄ