Kohti kevättä - Joogaa ja akustista musiikkia

ILMOITTAUDU

Kevään energialataus

Joogaa & akustista musiikkia Tapani Rinne!

Lämpimästi tervetuloa kevään jooga & akustista musiikkia -iltaan TSL-Helsinkiin

perjantaina 5.5. kello 18-20
Osoite: Säästöpankinranta 6 C, 2. krs, 00530 Helsinki

Kurssimaksu 35 e, S-Etukortilla 32 e

Luonto herää eloon ja kehomme energisoituu kesää kohden!

Tule kanssamme nauttimaan lempeästä joogasta, jossa teemme elimistöä ja kehoa tasapainottavaa joogaa. Hengitetään kehoomme uutta energiaa ja annetaan kireyksien ja tukkoisuuden sulaa hiljalleen pois.  Voimme tuntea itsemme sekä rentoutuneiksi että vireiksi!

Joogassa etenemme rauhalliseen tahtiin lattiatason asennoissa, joita voi tarvittaessa tukea. Jokaisessa asennossa viivytään useita minuutteja. Pyrimme rentoutumaan asennoissa ja näin harjoitus keskittyy syvästi kehomme kireyksistä ja mielemme liikkeistä irti päästämiseen sekä ajatustemme rauhoittamiseen. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita!

Mies ja puhallinsoitin – Tapani Rinne!

Tapani Rinteen musiikki on meditatiivista ja erityislaatuista. Kappaleista avautuu visuaalisia maailmoja ja minimalistista herkkyyttä. Erilaisten äänten yhteen kurovana voimana toimii Rinteen klarinetin tai saksofonin lämmin, väreilevä ja rauhoittava soundi.

Tapahtumassa Rinteen emotionaalinen musiikki hengittää orgaanisesti joogan tahdissa ja koemme asentojen ja musiikin vaikutuksia.

Rinne on ollut muusikko koko ikänsä. Kokoonpanoina ovat olleet muun muassa Rinneradio, Slow Hill sekä Wimme-yhtye. Rinteen musiikki pakenee määrittelyjä. Sitä on kuvattu muun muassa ambientiksi.

Tapani Rinteen musiikkiprojekteista löytyy tietoa sivuilta
www.tapanirinne.com ja www.rinneradio.com.

Joogan ohjaa joogaopettaja Jasmin Koistinen: www.yasminyoga.fi

 

SELAA KURSSEJA

Täältä löytyvät kaikki ajankohtaiset kurssit.

MEIDÄT LÖYTÄÄ MYÖS TÄÄLTÄ